Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADILA NASTUPOM!

Nije se proslavila na Dori, a sada je ostvarila velik uspjeh u srpskom showu: 'Ovako se pjeva uživo'

Foto: Beta Sudar/Instagram
1/6
06.05.2024.
u 14:12

Mlade domaće pjevačice iz Valpova domaća javnost sjeća se po nastupima na Supertalentu i Dori. U tim natjecanjima nije postigla zapaženiji uspjeh, a sada je privukla pažnju regionalne publike.

Mladu hrvatsku pjevačicu iz Valpova, Betu Sudar (24), domaća javnost je upoznala dok se natjecala na hrvatskom izboru za pjesmu Eurovizije, popularnoj Dori, na kojoj je nastupila već dva puta. Nakon što kod nas nije ostvarila zapaženiji uspjeh, zgodna 24-godišnjakinja se odlučila oprobati u regiji, odnosno glazbenom showu 'Zvezde Granda'

Ondje joj ide odlično, budući da se najnovijim objavama na svom Instagram profilu Beta pohvalila prolaskom u deseti krug natjecanja. Pjevačica je sa svojih 11 tisuća pratitelja podijelila nastup uživo i fotografiju na kojoj pozira u haljini iz subotnje emisije, u kojoj je izvodila pjesmu Dine Merlina 'Lelo'. U opisu objave obratila se obožavateljima: - Nadam se da sam prenijela barem djelić emocije na vas, a oni su je obasuli komplimentima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beta Sudar (@betasudar_)

- "Svaka čast", "Respekt, i lijepa djevojka", "Ovako se pjeva uživo", "Vladala si scenom,tvoja energija,borba i moć u glasu doprinose tvom nastupu koji me svaki put očara", "Veličanstvena si, Beta", "Wow, bravo", samo su neki od komentara oduševljenih fanova na izvedbu njihove favoritkinje.

VEZANI ČLANCI:

 

U razgovoru za Story Beta je otkrila razlog prijavljivanja na ovo natjecanje: - Zvezde Granda pratim već dugo vremena i moram priznati da mi je bila velika želja postati dio kandidata. Prijavila sam se online, nisam imala velika očekivanja, ali na kraju sam dobila poziv da sam od jedna od 5 kandidata koja je prošla online i da krećemo sa snimanjem za mjesec dana - rekla je, pa se dotaknula i mentorice Viki Miljković:

- Viki je jako posvećena svojim kandidatima i veliki je radnik, ali također je odličan motivator. Pjevamo različite žanrove, ali se odlično slažemo. Mogu dosta naučiti od nje i zato upijam savjete i smjernice kao 'spužva', kaže glazbenica.

GALERIJA: Talentirana Beta Sudar predstavlja prvi singl 'U mislima'

1/2

Inače, Sudar je na Dori prvi put nastupila 2019. s pjesmom 'Don’t Give Up', a dvije godine kasnije je izvela numeru 'Ma zamisli', i u oba navrata polučila nezadovoljavajuće rezultate. Osim na Dori, 2016. je sudjelovala i u showu Supertalent, gdje se predstavila s izvedbom pjesme Celine Dion 'Alone'. Natjecanje je tada završila u polufinalu. Bilo je to njezino prvo predstavljanje hrvatskoj publici. 

Svestrana plavuša ranije je trenirala nogomet, o čemu je jednom prilikom progovorila za In Magazin. - Nogomet sam trenirala šest godina, prestala sam ga trenirati prije nekih godinu i pol, taman kad sam počela snimati prvu pjesmu pa drugu. Jednostavno kad putuješ više nemaš vremena za treninge i da se posvetiš tom sportu i morala sam napraviti odluku ili ću nogomet ili ću pjevanje'', objasnila je.  

VIDEO: Baby Lasagna otkrio svoje rituale prije izlaska na pozornicu

  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije